• 020-700 9482
  • contact@edwinf.nl

Radio- en tv-producties

Een tekst voor radio of televisie moet direct begrijpelijk zijn en tegelijkertijd de aandacht vasthouden. Ik kan voor u een pakkend verhaal maken dat luisteraars tot het einde zal boeien.
Wilt u liever een kant-en-klaar radio- of videointerview, ook dat kan. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk internet te combineren met audio/video in de vorm van een podcast of vodcast. Ik help u graag bij het bedenken van de best passende oplossing en bij de uitvoering ervan.

Voorbeelden

In 2017 heb ik meegewerkt aan een tv-uitzending van Radar. En in het verleden heb ik onder meer radio- en/of tv-werk gedaan voor BNR Nieuwsradio en Omroep Brabant. Voor de ict-nieuwssite Webwereld heb ik onder meer pod- en vodcasts geproduceerd.

Bekijk hieronder het fragment uit de uitzending van 1 mei 2017:

Radar-vliegtickets_boeken-1mei2017 from Edwin Feldmann on Vimeo.